Betingelser for kjøp

Betingelser for kjøp:

Generelt

 • Alle priser på vår nettside er oppgitt i norske kroner (NOK) og er inkl. 25% moms. Vi har ingen minimumsbestilling for at ordren skal behandles. Fast pris for frakt er kr. 69,- for alle ordrer, uavhengig av ordrestørrelse.  Varene sendes med PostNord eller Posten og vi sender kun varer i Norge.
 • Alle våre mønster er gratis dersom du kjøper garn brukt i mønster.
 • For å være sikker på at du får ordrebekreftelse og hentemelding fra PostNord eller Posten, pass på at riktig mailadresse og telefonnummer er oppgitt.
 • Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris, varebeholdning og informasjon om varer på siden.

Betalingsbetingelser
Thekla AS anbefaler at du setter deg godt inn i betalingsbetingelsene da både dine rettigheter og forpliktelser blir beskrevet her.

Leveranser
Din ordre vil bli sendt fortløpende (1-5 virkedager) etter at vi har mottatt din bestilling og du vil motta en ordrebekreftelse via e-post.

Pakker som ikke hentes
Pakker som ikke hentes innen fristen blir returnert til oss. For alle varer som ikke hentes forbeholder vi oss retten til å fakturere kostnader for returfrakt, ekspedisjonsavgift og håndteringsavgift, per i dag satt til 150,-.  Uavhentede pakker betraktes ikke som benyttelse av angrefristen.

Betaling

 • Når du handler hos Thekla AS blir betalingen behandlet av Klarna ved utsjekk. Her kan du velge faktura, kort eller Klarna konto.
 • Ved kortbetaling blir beløpet reservert på din konto. Belastningen skjer først når vi har levert varene.
 • Velger du faktura vil du få tilsendt en faktura til din oppgitte e-postadresse.
 • Vi gjør oppmerksom på, at dersom du velger faktura og ikke er registrert hos Klarna tidligere, vil det kunne bli foretatt en kredittsjekk.
 • All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

 Angrerett

 • I følge angrerettloven gjelder angrefristen fra den dagen kjøperen mottok varen og 14 dager fremover. Dersom du vil angre på kjøpet, returnerer du varen i samme stand som du mottok den og legger ved utfylt angrerettsskjema. Du vil da få tilbakeført det du har betalt. Kjøper betaler returporto.
 • Angreretten gjelder ved forbrukerkjøp, salg til foretak innbefattes ikke av forbrukerkjøpsloven.

Returer sendes til:
Thekla AS
Østre Hopsvegen 42
5232 Paradis

Bytte
Du står fritt til å bytte varen innen 14 dager etter varens ankomst dersom varen er uskadd, ligger i sin originale emballasje og ikke bærer preg av å ha vært brukt på noen måte.  Returomkostninger dekkes av kjøper, i tillegg til ny porto ved ny forsendelse. Vennligst ta kontakt med oss før du returnerer varen for bytte slik at vi sammen kan finne ut hva du ønsker i stedet og om den nye varen er på lager.

Reklamasjon
Thekla AS følger kjøpsloven i henhold til reklamasjonsrett.
Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du innen 14 dager etter at du oppdaget den, gi Thekla AS skriftlig melding (e-post eller brev) om at du vil påberope deg mangelen. Thekla AS vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre.

Personopplysninger
Thekla AS behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

Spørsmål
Dersom det er noe du lurer på er du velkommen til å kontakte oss på e-post:  bestilling@thekla.no